Дороги на Полтавщині планують відремонтувати за 3 роки

Влада
Ольга Матвієнко20 листопада 2015 о 07:581055 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дороги на Полтавщині планують відремонтувати за 3 роки
До 2018 року головні дорожні артерії Полтавської області повинні повністю відремонтувати.

Дороги на Полтавщині планують відремонтувати за 3 рокиНа Полтавщині до 2018 відремонтують усі дороги. Фото – tsn.ua

Аби до 2018 року завершити ремонт головних доріг області, в обласній державній адміністрації розробили дві програми. Про це під час прес-конференції повідомив перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Андрій Пісоцький, йдеться на офіційному сайті ОДА.

– Перша програма – розрахована на співфінансування із районами, щоб вони теж відчували відповідальність. Плануємо відремонтувати 400 доріг. На це виділено 200 мільйонів гривень. Друга програма фінансуватиметься державним коштом. Для її реалізації потрібно більше 13 мільярдів гривень. Ми поступово відходимо від так званого «ямкового» ремонту, ефективності від якого небагато. Потрібно робити капітальні ремонти доріг. Натомість звертаємо увагу на багатотонні фури, які і розбивають дороги. Із цим будемо боротися жорстко, – зазначив Андрій Пісоцький.

Першою планують ремонтувати дорогу Полтава–Кременчук. Так само капітальний ремонт чекає і на автошляхи Полтава–Суми, Бориспіль–Дніпропетровськ–Запоріжжя, Лохвиця–Гадяч, Гадяч–Опішня, Лубни–Миргород–Опішня та Дніпропетровськ–Царичанка–Кобеляки–Решетилівка.

До теми: Мамай обіцяє і надалі асфальтувати дороги в обласному центрі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter