Голова ОДА розкритикував порядок денний апаратної наради

Влада
Ольга Матвієнко2 березня 2015 о 12:211914 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Голова ОДА розкритикував порядок денний апаратної наради
Щотижнева апаратна нарада у голови ОДА, на якій зазвичай розглядають нагальні питання із життя області, розпочалася із зауваження Валерія Головка.

Голова ОДА розкритикував порядок денний апаратної нарадиВалерій Головко розпочав нараду із критики

2 березня в Полтавській облдержадміністрації традиційно відбулася апаратна нарада. На ній мали розглянути три питання, але порядок денний збільшився до п’яти. На початку роботи голова Полтавської ОДА Валерій Головко зауважив, що незадоволений підготовкою до наради з боку апарату облдержадміністрації.

– Останній раз бачу профанацію, яку розглядаю на апаратній нараді, – звернувся Головко до працівників апарату після оголошення переліку питань. – Таке враження, що ми живемо десь на Місяці і не бачимо подій, які відбуваються сьогодні в області. Сьогодні важливо було б послухати на апаратній нараді про стан цін на продовольчому ринку, питання, які стосуються програми демобілізації і хід мобілізації. Ось ці речі важливі. Те, що ви виносите сьогодні, слушно, але не на апаратній нараді.

Валерій Головко зауважив, що були знівельовані ті доручення, які він дав на попередній нараді:

– На минулій апаратній нараді я ставив завдання дослідити проблему пасажирських перевезень в області, давав доручення про питання тендерів на підтримку промисловості. Говорять: «Чому такий дурний, бо бідний, а чому бідний, бо дурний». Давайте опустимося на землю і будемо вирішувати питання, – резюмував Валерій Головко.

Відтак крім питання необхідності підтримки сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів та збуту молока в області, експлуатації газопроводу та повідомлення про стан техногенно-екологічної безпеки в області, розглянули регулювання цін у роздрібній мережі міста та підвищення тарифів на перевезення в області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter