Голова Полтавської облради розповів про службу в АТО

Влада
Ольга Матвієнко27 листопада 2014 о 09:411423 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Голова Полтавської облради розповів про службу в АТО
Петро Ворона пішов добровольцем у зону АТО наприкінці серпня.

Голова Полтавської облради розповів про службу в АТОПетро Ворона перебуває в зоні АТО. Фото із соціальної мережі

Вже 90 днів Петро Ворона, який у березні очолив Полтавську обласну раду, виконує військовий обов’язок у зоні проведення антитерористичної операції. На своїй сторінці у Фейсбуці Петро Васильович написав, що не жалкує про свій вибір.

– 90 днів добровольцем. Не жалкую, що зробив такий вибір! Змінився, зміцнів, переосмислив... Зараз перебуваю у зоні АТО. Тут усе життя за мить пробігає перед очима, починаєш цінувати те, що маєш, і розумієш, що найголовніші речі аж ніяк не популістські, а справжні: істинна любов до своєї родини та рідної землі, істинна дружба, істинна довіра людей, істинне визнання. Почав гостріше відчувати нещирість, лицемірство, фальш. Просто "бісить", коли бачиш, що "соратники" в очі посміхаються, за спиною тримаючи ніж. Велике спасибі усім, хто щиро підтримує захисників України. Особливі слова подяки хочу адресувати волонтерам, підприємцям, усім небайдужим людям, без яких українська армія не вижила б. Розберемося із зовнішніми ворогами, і неодмінно поквитаємося із внутрішніми. Виконаю свій військовий та громадянський обов'язок і повернусь, – написав Петро Ворона.

Нагадаємо, що за відсутності голови обласної ради його обов’язки виконує перший заступник – Володимир Марченко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter