Голові Полтавської облради погрожують через справу «Полтавафарм»

Влада
Ольга Матвієнко18 лютого 2016 о 15:011490 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Голові Полтавської облради погрожують через справу «Полтавафарм»
Олександр Біленький отримав смс із погрозами йому та його родині.

Голові Полтавської облради погрожують через справу «Полтавафарм»Голова облради отримав погрози через те, що займається питанням «Полтавафарму». Фото – poltava.today

У Полтавській обласній раді 18 лютого зібралися, аби ще раз розглянути питання функціонування комунального підприємства «Полтавафарм». Нагадаємо, що роботою підприємства зацікавилися, коли проведений аудит показав недобросовісність його керівника – Наталії Стецюк. Директор протягом двох років самовільно виписувала собі премію, загалом привласнивши близько 400 тисяч гривень.

Головує на засіданні очільник Полтавської обласної ради Олександр Біленький. Присутні і громадські активісти. Судячи з усього, вирішити питання спокійно у чиновників не вийде, адже від самого початку зав’язалася суперечка, передає з місця подій журналіст Надія Труш. Зокрема, словесна баталія відбулася між Олександром Біленьким і Геннадієм Сікаловим. При цьому Біленький, звертаючись до Сікалова, повідомив, що отримав смс із погрозами йому та його родині, якщо він продовжить займатися питанням «Полтавафарму». Після цього від звернувся до СБУ.

Андрій Пісоцький, заступник голови Полтавської облдержадміністрації, зауважив, що головна мета завадити керівництву підприємства довести його до банкрутства. А зараз воно є збитковим.

Нагадаємо, що зараз триває конкурс на заміщення посади директора «Полтавафарм». Поки виконуючим обов’язки директора є Дмитро Майборода.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter