Інформаційний департамент Полтавської ОДА з новим керівником

Влада
Ольга Правденко14 вересня 2015 о 11:2612083 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Інформаційний департамент Полтавської ОДА з новим керівником
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю очолив Вадим Штефан

Інофрмаційний департамент Полтавської ОДА з новим керівникомВадим Штефан. Фото з сайту vpoltave.info

Сьогодні, 14 вересня, на апаратній нараді в Полтавській облдержадміністрації Валерій Головко, голова ОДА, представив директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю. Ним став Вадим Штефан, член громадської ради при Полтавській ОДА, керівник АЦ Бюро економічних та соціальних досліджень.

– Не думаю, що в когось виникне думка, особливо в журналістів, про непрозорість проведення конкурсу. Абсолютно всі вимоги дотримані, – зазначив Головко. – Думаю, до кінця року ми побачимо серйозні зміни в роботі департаменту.

Нагадаємо, в середині червня у зв’язку зі звільненням директора цього департаменту Артема Бабака, Валерій Головко оголосив конкурс на цю посаду. Тоді на апаратній нараді він акцентував, що це буде конкурс не особистостей, а програм реформування Департаменту.

Також Валерій Головко обіцяв, що директор "ідеологічного" департаменту зможе сам сформувати команду.

Під час апаратної наради голова ОДА також зазначив, що наступний конкурс оголосять на посаду нового керівника ЖКГ області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter