Міська влада виділила кошти родинам загиблих полтавців і на премії працівників ЖКГ

Влада
Ольга Матвієнко3 березня 2015 о 10:081064 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міська влада виділила кошти родинам загиблих полтавців і на премії працівників ЖКГ
На засіданні міськвиконкому вирішили ряд фінансових питань.

Міська влада виділила кошти родинам загиблих полтавців і на премії працівників ЖКГДо професійного свята працівники ЖКГ отримають премії. Фото – www.newsmarket.com.ua

2 березня у виконкомі Полтавської міської ради відбулося засідання, на якому вирішували питання капітального ремонту, ряду навчальних та медичних закладів, виділення грошей на громадські роботи та фінансової допомоги сім’ям афганців та бійців, що загинули на Сході України.

Як повідомили у прес-службі міськради, рішенням виконкому виділено 72 тисячі на допомогу родинам ветеранів-афганців, а також 28 тисяч – рідним бійців, які загинули під час антитерористичної операції. По 600 гривень премії до професійного свята отримають працівники житлово-комунального господарства.

100 тисяч гривень піде на оплату громадських робіт для безробітних – вони прибиратимуть місто протягом двомісячника чистоти, який почнеться у березні. Олександр Мамай зазначив, що виділення коштів у цьому напрямі є важливим, оскільки до міста постійно прибувають вимушені переселенці, яким вкрай необхідна тимчасова робота.

До теми: У Полтаві затвердили міський бюджет-2015: куди і скільки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter