На комісії Полтавської міської ради говорили про безпритульних тварин, підприємців і логотип

Влада
Ольга Правденко8 лютого 2016 о 16:231288 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На комісії Полтавської міської ради говорили про безпритульних тварин, підприємців і логотип
У Полтавській міській раді профільна комісія розглядала проблеми міста.

На комісії у Полтаві говорили про безпритульних тварин, підприємців і логотипПрофільна комісія. Фото надане Юрієм Бойком ( 2 шт.)

Скарги підприємців ринку «Мотель» на керівництво, питання виділення коштів на безпритульних тварин, оголошувати чи ні конкурс на логотип міста – ці та інші питання розглянули сьогодні на другому засіданні постійної депутатської комісії з питань підприємницької діяльності, інвестицій, туризму та розвитку міста.

– На порядку денному засідання комісії – звернення громадян з ремонту тротуару, облаштування автопарковки, звернення депутата Матвєєвої про фінансування «Програми регулювання безпритульних тварин», звіт керівника апарату міської ради про план діяльності по підготовці державних регуляторних актів на 2016 рік, обговорення планування роботи комісії на 2016-2020 роки, – говорить Юрій Бойко, голова комісії. – Утім були і незаплановані звернення. Приміром, до нас прийшло 5 підприємців зі проблемного ринку «Мотель». Вони скаржилися на керівництво,яке вчиняє на їхню думку неправомірні дії, наприклад, без попередження і безпідставно відключає електроенергію у павільйонах.

Читайте також: У Полтаві розгорається скандал через виготовлений російською фірмою логотип міста (ВІДЕО)

На комісії у Полтаві говорили про безпритульних тварин, підприємців і логотипНа засідання профільної комісії прийшли підприємці ринку «Мотель»

Вчергове підняли актуальну проблему щодо безпритульних тварин. Уже багато разів міська влада намагалася вирішити питання з будівництвом притулку, стерилізацією тварин. Проте й віз нині там, адже з бюджету необхідно виділяти значні кошти на це.

Також очільник профільної комісії розповів, що в майбутньому вони хочуть оголосити відкритий конкурс на туристичний логотип міста. Утім поки що це лише плани, які потребують детального обговорення.

Загалом, за словами Юрія Бойка, в комісії багато планів, задля втілення яких необхідно чимало працювати. Тому чергове засідання профільної комісії відбудеться в Полтавській міській раді вже наступного понеділка.

До теми: Комісія по снігу: у Полтаві хочуть повернути традицію екса-мера Кукоби

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter