На Народному віче влаштували допит головному міліціонеру Полтавщини та питали, коли буде новий прокурор

Влада
Ольга Матвієнко23 березня 2014 о 17:511771 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Народному віче влаштували допит головному міліціонеру Полтавщини та питали, коли буде новий прокурор
23 березня у Полтаві відбулося чергове Народне віче.

Зібрання традиційно почали з гімну та молитви за Україну. На Віче завітали два народних депутати – Юрій Бублик та Сергій Каплін. Крім того вже не вперше прийшов начальник УМВС в Полтавській області Іван Корсун. Для підтримки він узяв із собою начальників усіх райвідділів міліції та начальника міського управління УМВС. Подією дня стало преставлення громаді нового заступника прокурора області Юрія Кравченка. Попутно в людей виникло питання, коли ж буде призначений головний прокурор області. На це питання Кравченко зазначив. Що вже наступного тижня чекають рішення генпрокурора.

Начальника УМВС області люди постійно перебивали, вимагаючи конкретних відповідей на питання. Подекуди виступ просто переривали викрики "Ганьба!". Іван Корсун усі закиди про його минуле заперечував і просив у громади дати пропрацювати принаймні два місяці для конкретних результатів. на питання громади, як діяв Корсун, коли під час сесії Полтавської міської ради міський голова Олександр Мамай вдарив громадського активіста а також чому міліція не діяла, коли на сесію міськради 18 березня Мамай привів із собою тітушок. Корсун сказав, що цим питанням вповноважений займатися начальник міського управління Віталій Ємець. Ємець пояснив, що в міліції зараз лежать заяви щодо бездіяльності працівників правоохоронних органів 18 березня і йде службова перевірка.

Так чи інакше, виступом Івана Корсуна громада була не задоволена. Навіть просили подати рапорт і "з миром" піти у відставку.