Олександр Мамай порадив майбутнім кандидатам на посаду міськоголови брати приклад з нього

Влада
Ольга Правденко3 серпня 2015 о 17:2015835 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Мамай порадив майбутнім кандидатам на посаду міськоголови брати приклад з нього
Олександр Мамай вважає, що майбутні учасники виборів, повинні брати приклад з нього та розважати людей.

Олександр Мамай порадив майбутнім кандидатам на посаду міськоголови брати приклад з ньогоФото з сайту Полтавської міської ради

Учора на міському пляжі в Октябрському районі Полтави відбулося свято Іллі. От тільки хто організатор цього дійства – пересічному полтавцю розібратися було важко. На сайті Полтавської міської ради написано:"Полтавський міськвиконком запросив полтавців та гостей міста на гучне святкування з безліччю цікавинок і приємних сюрпризів".

Проте ще за тиждень до заходу "Совість України" закликала через рекламу полтавців гуртуватися і святкувати Іллів день разом. Щоб розібратися у парадоксальній ситуації журналіст зателефонувала Олександру Мамаю, міському голові. Той запевнив, що всі витрати на організацію взяла на себе "Совість України" і він особисто, мовляв, з бюджету міста не витрачено жодної копійки на видовищне дійство. Зазначимо, для людей організували безкоштовні аквагрим, водні та надувні атракціони, роздавали морозиво, солодку вату та поп-корн для дітей.

– Організатором свята була громадська організація "Совість України", а також міський голова Мамай, який витратив власні кошти. Я закликаю всі без винятку громадські організації та політичні партії, які бажають взяти участь у виборах, не просто бігати і щось розповідати, а конкретно щось робити для людей, – прокоментував Мамай.

Мер додав, що на власні 20 тисяч гривень закупив подарунки для конкурсів: mp-3 плеєри, смартфони та інше.

На питання, чому ж тоді на сайті міськради написано, що організатор міськвиконком, відповів:

– Можливо, то якась помилка.

Проанонсував мер і наступне свято, на яке витратить гроші "Совість України". Це буде День міста, 23 вересня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter