Відбулась передноворічна сесія Полтавської міськради (фото)

Влада
Надія Труш26 грудня 2014 о 11:301680 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Відбулась передноворічна сесія Полтавської міськради (фото)
Відбулася позачергова 46 шоста сесія Полтавської міськради.

Ще до початку засідання останньої в цьому році сесії міськради прийшло кілька десятків представників громадськості. А на вході у будівлю пильнували десяток охоронців. Цілком ймовірно, очікувалися "сюрпризи" на кшталт "замінування" будівлі міськради, про яке повідомлялося учора, 25 грудня.

Останння в 2014 сесія міськради Полтави закінчилася

Проте сесія пройшла майже спокійно. Щоправда, перед початком засідання виникла суперечка та навіть незначна штовханина між представниками громадськості та представниками адмінбудівлі. Причиною стало те, що не усіх впускали. На що обурені чоловіки, не довго думаючи, штовхнули охорону і протислися в зал. За мить ситуація вщухла. Дехто таки залишився, інші вийшли.

Депутати розглянули кілька десятків питань порядку денного. Олександр Шамота висловив думку, що доцільності розглядати таку кількість питань немає, пропонував перенести їх на наступну сесію. На його думку, мали розглядати лише такі питання: 1, 2, 4, 5, 9, 24. (перелік питань читайте тут). Усі інші питання депутат пропонував виключити. Ініціатива не знайшла відгуку в інших депутатів.

Протягом усієї сесії тривали деякі суперечки між мером та Шамотою. Здебільшого вони стосувалися незначних поправок у бік Мамая, який попри неприязнь Шамоти у свій бік, щоразу надавав йому слово. Навіть пожартував, нагадав Шамоті, що сесію веде міський голова, а він нехай почекає наступного року, коли оберуть нового мера.

Читайте також

Як проходила позачергова сесія

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter