Головою Октябрської райради обрали Чабановського (оновлено, ВІДЕО)

Влада
Андрій Іванов10 грудня 2015 о 10:351923 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Головою Октябрської райради обрали Чабановського (оновлено, ВІДЕО)
Депутати райради двічі обирали голову.

Полтавські депутати заспівали гімн України акапельно

10 грудня депутати Октябрської районної в місті Полтаві ради зібралися на установчу сесію, аби обрати голову. Почалося засідання із конфузу – виявилося, що запису Гімну, яким починається засідання кожної сесії рад усіх рівнів, немає. Тому вирішили виконати його акапельно.

Вийшло дуже зворушливо – пропонуємо вашій увазі відео.

Зазначимо, що на посаду голови райради претендують дві кандидатури: Роман Чабановський зі «Свободи», яка представлена найбільшою кількісттю депутатів, а також діючий голова Андрій Бардінов з «Совісті України».

Депутати та громадські активісти закидали питаннями останнього. Усі вони більше стосувалися його минулої каденції. До Чабановського питань було не менше.

За результатами голосування:

Бардінов – 21

Чабановський – 21

Невдачу дехто із депутатів пояснив тим, що кабінка для голосування стоїть у темному кутку, тому вони погано бачать бюлетені. Після цього до кабіни принесли лампу. У результаті повторного голосування Роман Чабановський –23, Бардінов – 19.

Ми будемо працювати для громади, сподіваюся, це наше останнє рішення «на межі», – зазначив Чабановський.

Читайте також: На посаду секретаря Полтавської міськради претендує п’ять депутатів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter