Полтавських чиновників каратимуть за хабарі – Головко

Влада
16 березня 2015 о 16:55863 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавських чиновників каратимуть за хабарі – Головко
Голова Полтавської ОДА порадив своїм підлеглим не гратися із законом.

Полтавських чиновників каратимуть за хабарі – ГоловкоПолтавських чиновників каратимуть за хабарі – Головко. фото – ria.ru

Кожному чиновнику, якого спіймають на хабарі чи так званих «відкатах», загрожує максимальний термін ув’язнення.

Про це своїм підлеглим знову нагадав голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко під час щотижневої апаратної наради. Максимальний термін покарання для нечистих на руку співробітників він вимагатиме особисто.

Причиною для такої заяви стала інформація від правоохоронців щодо «несанкціонованих стосунків чиновників ОДА» з деякими підприємцями, зокрема й перевізниками. Розслідування порушень закону серед чиновників ОДА правоохоронними органами очільник області ініціював особисто, щоб виявити корупціонерів у лавах чинної влади.

– Попереджаю, щоб потім не було образ, не грайтеся зі своєю долею. Бо термін за ґратами для тих, кого затримають на хабарі чи «відкатах», буде максимальний, – цитують Головка на сайті ОДА.

До теми: На Полтавщині міліція з прокуратурою та СБУ затримали колегу-хабарника

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter