Полтавці вимагають звільнити Павлова з посади - репортаж з мітингів в Києві

Влада
Костянтин Корягін22 липня 2014 о 17:202381 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці вимагають звільнити Павлова з посади - репортаж з мітингів в Києві
Активісти Полтави зібралися у Києві пікетувати будівлі СБУ, Міноборони та РНБО для того, щоб звернути їх увагу на ситуацію з воєнкомом Павловим.

Нещодавно активістами була знайдена та зафільмована інформація з соціальних мереж воєнкома Павлова Бориса: на своїй сторінці він розповсюджує сепаратистські зображення, голосує у опитуваннях на користь Россії тощо. Після того, як ця справа набрала обертів, він пішов на лікарняний, але це ситуації не змінило.

Полтавці вимагають звільнити Павлова з посади на державному рівні репортаж з мітингів в м Києві

Саме тому волонтери вирішили поїхати до Києва пікетувати будівлі СБУ, Міністерства Оборони та РНБО. Вони збиралися передати звернення, підписані полтавцями до цих структур, щоб вони нарешті звернули увагу на ситуацію.Полтавці вимагають звільнити Павлова з посади на державному рівні репортаж з мітингів в м Києві

Першою точкою була будівля СБУ, де полтавці розтягнули 23-метровий стяг України і чекали поки до них вийдуть представники. Та погода була немилостива - розпочався ливень. Активісти не звертали на це уваги, стояли далі. На щастя, дощ йшов не дуже довго, і вже через пів години вийшло сонце. Простоявши близько двох годин, представник СБУ все ж вийшов.

Потім колона пішла на майдан, де розповіла про ситуацію з воєнкомом.Полтавці вимагають звільнити Павлова з посади на державному рівні репортаж з мітингів в м Києві

Після цього полтавці відвідали Міністерство Оборони, де залишили звернення відповідальним за справу людям та відправилися до будівлі РНБО.

З цією установою вийшло найбільше проблем - довелося чекати найдовше з усіх місць. Спочатку сказали, що вповноважена особа приїде через годину, потім ще годину... Просидівши там, виявилося, що треба їхати до Адміністрації Президента, куди і треба віддати звернення.

Хоча у планах було виїхати з Києва близько 14 години, автобус виїхав лише о 20.

Полтавці вимагають звільнити Павлова з посади на державному рівні репортаж з мітингів в м Києві

"Якщо ніяких дій не буде зроблено - ми повернемося" - заявили активісти.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter