Рукоділля по-полтавськи: люди ремонтують дорогу власноруч і за свої гроші

Влада
Ольга Матвієнко7 серпня 2014 о 18:4623971 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Рукоділля по-полтавськи: люди ремонтують дорогу власноруч і за свої гроші
​7 серпня активісти із автоклубу «Drive2 Полтава» вчергове латали покриття на Половчанському мосту.

7 серпня активісти із автоклубу «Drive2 Полтава» вчергове латали покриття на Половчанському мосту.

Рукоділля по полтавськи люди ремонтують дорогу власноруч і за свої грошіПолтавці самотужки взялися ремонтувати дорогу. Фото Ольги Матвієнко

Два тижні тому автолюбителі влаштували нічну акцію із ремонту дороги. Тоді ями заливали бетоном. Цього разу, аби залатати ями привезли асфальт. Скільки грошей витратили не говорять, але зазначають: ремонт обійшовся набагато дешевше, ніж ті суми, які заявляє на ямковий ремонт доріг міська влада.

– Ми за годину розкидали по ямах три тонни асфальту. Засипаємо, зверху затрамбовуємо, а потім машини закатують і виходить нормальне покриття. Принаймні немає отієї вібрації від постійних ударів, від яких дорога руйнується ще більше, – розповів один із активістів.

Оскільки цього разу акція проходила вдень, уваги від водіїв інших автомобілів теж було багато. Хлопці кажуть, що люди дуже позитивно сприйняли такий «ремонт за власний рахунок». Багато із них зупинялися і пропонували кошти, двічі підвезли пакунки з водою, а один водій – подарував на добру справу лопату. Ще більше - просто сигналили.

Чи будуть продовжувати подібні акції, хлопці із «Drive2 Полтава» не зізнаються. Але говорять, що поки не планують і хочуть, щоб на проблему з дорогами нарешті звернула увагу міська влада.

Сьогодні значну частину ям на мосту хлопцям вдалося закрити, але покриття ще потребує ремонту. Учасники автоклубу звертають увагу на те, що цей міст ремонтували всього два роки тому.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter