Що заважає Пісоцькому виконувати обіцянку і викорінювати корупцію на Полтавщині?

Влада
Надія Труш10 лютого 2016 о 17:013718 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Що заважає Пісоцькому виконувати обіцянку і викорінювати корупцію на Полтавщині?
Заступник очільника Полтавської ОДА не зміг розповісти, як в області партія «Солідарність» втілює свою програму «Антикорупція».

Андрій Пісоцький відзвітував про боротьбу з корупцією на Полтавщині. Фото Надії Труш

У травні минулого року Андрій Пісоцький гучно обіцяв, що «Солідарність» стане ефективним контролером влади. З такою ж позицією і програмою «Антикорупція» партія йшла на вибори-2015, Пісоцький очолював партійний осередок.

Тоді основним із головних завдань Андрій Пісоцький назвав реалізацію програми «Антикорупція». Анонсував низку заходів, спрямованих на реальну й ефективну боротьбу з корупцією у владі, націлених на виявлення та знищення корупційних схем.

Навіть створили спеціальний телефон «довіри», за яким можна було повідомити про корупцію. Тож ми поцікавилися у пана Пісоцького результатами боротьби із корупцією. Однак він не назвав ані точну статистику повідомлень про корупцію, ані скільки корупційних схем уже вдалося виявити.

– В мене немає цифр. Я не можу займатися і тут усім, і там...Приблизно, можливо, було сто звернень про корупцію. Приблизно на 60 звернень ми відреагували. Щодо корупційних схем, то на сьогодні чогось значимого немає. На Полтавщині корупція може і є, але до партійної організації звертаються в основному із дрібними зверненнями, наприклад, щодо меж територій, житлові проблеми (хтось із чиновників не відреагував) тощо. Конкретно питань, пов’язаних із роботою адміністрації, тобто повідомлень про те, що хтось комусь заніс хабара або когось «кришує», то таких звернень не було, – пояснив Андрій Пісоцький.

На запитання про власні ініціативи Андрія Пісоцького щодо розслідувань можливих корупційних схем у обласній владі, заступник голови Полтавської ОДА відповіді не дав.

До теми: Полтавських активістів навчатимуть протидіяти корупції і контролювати владу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter