У мережі з’явилося скандальне відео підкупу виборчої комісії у 151 окрузі

Влада
Ольга Матвієнко17 липня 2016 о 11:112483 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У мережі з’явилося скандальне відео підкупу виборчої комісії у 151 окрузі
Керівник штабу кандидата від «Батьківщини» обіцяє нагороду за агітацію.

У мережі з’явилося скандальне відео підкупу виборчої комісії у 151 окрузі

На виборчому окрузі №151 на Полтавщині керівник штабу кандидата Руслана Богдана В’ячеслав Демчук дав інструктаж членам ДВК щодо того, як збільшити шанси кандидата на перемогу.

Відео поширили нардепи Олександр Черненко та Володимир Ар’єв, повідомляє 24 канал.

Демчук закликає членів ДВК привести побільше своїх друзів, які б проголосували за Богдана. Він обіцяє винагороду у розмірі 200 і 500 грн, якщо цей кандидат стане нардепом.

– Тут все: і визнання наявності технічних кандидатів, доведення «плану» на результат і обіцянка винагородити фальсифікаторів «лесями» та «сковородами». Явка з повинною, можна сказати. Зараз готую депутатське звернення в поліцію і прокуратуру, – написав Червоненко.

Нагадаємо, що 17 липня у 151 окрузі на Полтавщині відбуваються проміжні вибори до Верховної Ради. Тарас Кутовий, який був обраний у цьому окрузі, став міністром аграрної політики, тож втратив свій мандат народного депутата.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter