У Полтавській міськраді збираються встановити пропускну систему та брати відбитки пальців?

Влада
Надія Труш30 червня 2016 о 18:191248 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтавській міськраді збираються встановити пропускну систему та брати відбитки пальців?
«Коло» отримало інформацію, що нібито у міськраді планують встановити пропускну систему.

У Полтавській міськраді збираються встановити пропускну систему та відбитки пальців: пояснення прес-службиУ Полтавській міськраді збираються встановити пропускну систему. Фото ua.all.biz

– У Полтавському міськвиконкомі планується встановлення нової пропускної системи. У працівників будуть брати відбитки пальців Причини введення такої системи не пояснюють, окрім того, міськвиконком не перебуває на спецрежимі. Згоду на проведення такої процедури не беруть. Тим, хто не згоден з даною процедурою, повідомляють, що будуть звільняти. Влада не анонсує введення такої процедури та не повідомляє про це у виданнях чи на сайті. Початок проведення такої пропускної системи переносять, але коли вона запрацює, питання часу, – листа із таким змістом отримала редакція «Коло».

За роз’ясненнями ми звернулися до керівниці прес-служби Полтавської міськради Юлії Палієнко. На прохання журналістки «Кола» пояснити, чому планують таке нововведення, коли воно запрацює, або ж спростувати інформацію, керівниця прес-служби попрохала годину часу, аби підготувати відповідь. Попрохала зателефонувати о 17.00. Утім, в зазначений час її телефон не відповідав. Зв’язатися із Юлією Палієнко та нагадати їй про обіцяний коментар довелося через іншу працівницю прес-службу – Анастасію Хухрій.

– Телефонуйте, вона на місці, – повідомила на наше прохання зв’язатися з пані Палієнко Анастасія Хухрій.

Однак телефон знову не відповідає, хоча дзвінок був здійснений буквально через кілька секунд. Крім того, журналістка залишала номер телефону редакції під час розмови із Юлією Палієнко, однак вона не зателефонувала.

Ми не втрачаємо надії, що представники прес-служби Полтавської міськради все ж нададуть відповідь на наше запитання.

Можна припустити, що таке нововведення планують через те, що нещодавно у міськраді знайшли підозрілий пакет, але він виявився безпечним.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter