«Останній Бастіон» формує Полтавський добровольчий батальйон самооборони

Корисне
Ольга Правденко18 квітня 2014 о 14:4658041 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Останній Бастіон» формує Полтавський добровольчий батальйон самооборони
Дорогі побратими, країна в небезпеці! Крим фактично окуповано, а в ці дні Росія активізувала дії й на материковій частині країни.

«Останній Бастіон» формує Полтавський добровольчий батальйон самооборони

Диверсійні групи за підтримки місцевих сепаратистів скоюють зухвалі напади на органи державної влади і правопорядку в Донецьку, Луганську, Слов’янську, Краматорську, Артемівську, Єнакієвому та інших містах Донецької та Луганської областей. П’ята колона весь час прагне дестабілізувати Одесу, Миколаїв і сусідній із нами Харків. І нехай ніхто з полтавців не плекає наївну надію, що «це десь там», що «моя хата скраю»!

Харків – це зовсім поруч, Харківщина – це сусідні райони з Чутівським, Карлівським. Отже, загроза вже біля наших воріт.

Армія, прикордонники, внутрішні війська, правоохоронні органи… Так, це наш захист, але сьогодні цього не достатньо. Тим паче, що навіть за умов воєнного стану чимало чоловіків, які мають військовий досвід і відповідні навички, не можуть бути мобілізовані з різних причин – хто через вік, хто за станом здоров’я тощо. Але люди ці конче потрібні сьогодні країні – їхній бойовий досвід, уміння діяти в складних ситуаціях, знання зброї та техніки.

Зазначений підрозділ виконуватиме завдання забезпечення умов надійного функціонування органів державної влади, органів військового управління, оперативного розгортання військ, охорони та оборони важливих об’єктів і комунікацій, боротьби з диверсійно-розвідувальними группами й антидержавними незаконно створеними збройними формуваннями.

Нині ніхто в Україні не може почуватися у безпеці! Досі був Крим – тепер жертвою російської агресії може стати будь-який регіон України!

Пропонуємо всім полтавцям, всім патріотам України вступати до лав батальйону для захисту національних інтересів України. Звертаюся до українців, незалежно від національності, віросповідання, політичних поглядів: якщо ви любите Україну – приходьте до нас на допомогу.

Свої дані та пропозиції надсилайте на електронну пошту bastionpoltava@gmail.com, або ж пишіть прямо у відгуках до цього звернення. Обов’язково повідомте свою адресу, варіант зв’язку, армійську спеціальність, вік, освіту, свої антропометричні дані (розмір взуття, одягу, група крові та резус-фактор тощо)…

Будьмо готові до бою!

Геннадій СІКАЛОВ,

голова ГО «Останній Бастіон».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®