21-річну кременчужанку, знайдену на подвір’ї школи, забив до смерті чоловік

Кримінал
Ольга Матвієнко10 серпня 2015 о 12:172188 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 21-річну кременчужанку, знайдену на подвір’ї школи, забив до смерті чоловік
Чоловік забив до смерті цивільну дружину на ґрунті ревнощів.

21-річну кременчужанку, знайдену на подвір’ї школи, забив до смерті чоловікЗатримали чоловіка, який забив на смерть дівчину. Фото – vinnitsaok.com.ua

Правоохоронці за гарячими слідами розкрили жорстоке вбивство 21-річної дівчини, тіло якої знайшли на території школи №19 у Кременчуці. Як повідомили в Кременчуцькому міському відділі міліції, підозрюваного у скоєному затримали. Ним виявився 29-річний раніше судимий цивільний чоловік померлої. Між ними виникла сварка на ґрунті ревнощів в одному із розважальних закладів міста. Там чоловік вдарив дівчину вперше.

– Коли жінка зі своїм обранцем вийшла із бару, чоловік продовжував бити дружину. Від отриманих тілесних ушкоджень та гострої зовнішньої та внутрішньої кровотечі остання померла, – розповів Валерій Бевзюк, заступник начальника Кременчуцького міського відділу.

Дівчину вже без ознак життя знайшли на спортивному майданчику школи. Та тілі були численні гематоми на тілі, травми голови, рани на обличчі.

Зараз затриманий дає покази слідчим. За побиття дружини, яке призвело до її смерті, чоловікові світить від семи до десяти років ув’язнення.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter