Бійка 20 осіб у Лубнах переросла у напад на поліцію

Кримінал
Аліна Літвінова27 січня 2016 о 10:111747 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Бійка 20 осіб у Лубнах переросла у напад на поліцію
Заворушення трапилось в одному з кафе міста, куди й направився наряд поліції. Вгамовувати чоловіків довелось вогнепальною зброєю.

Бійка 20 осіб у Лубнах переросла у напад на поліціюФото з сайту uapress.info

Близько 00.30 27 січня в одному із кафе у місті Лубни сталася масова бійка за участю 15-20 чоловіків, йдеться на сайті ГУНП в Полтавській області.

Працівники розважального закладу натиснули тривожну кнопку – і до вказаного кафе приїхав наряд поліції охорони.

Правоохоронці намагалися припинити протиправні дії, однак група невідомих осіб у кількості 15-20 осіб вчинили напад на правоохоронців. Молодики із застосуванням фізичної сили намагалися заволодіти табельною вогнепальною зброєю поліцейських.

Для припинення правопорушень працівники поліції вимушені були застосувати зброю, здійснивши кілька попереджувальних пострілів. Після цього агресивні молодики втекли з місця події.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Працівникам поліції охорони надається медична допомога. Оперативники встановлюють коло осіб, які були учасниками бійки та завдали правоохоронцям тілесних ушкоджень.

Чинне законодавство передбачає покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до п’яти років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter