Після хмільного застілля полтавець пограбував товариша

Кримінал
Надія Труш17 серпня 2015 о 13:17771 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Після хмільного застілля полтавець пограбував товариша
Чоловік зірвав із свого товариша золото.

Після хмільного застілля чоловік пограбував товаришаПісля хмільного застілля чоловік пограбував товариша. Фото uanews.kharkiv.ua

58-річний чоловік після розпиття алкоголю пограбував свого товариша. Напав на п’яного 26-річного, збив його з ніг ти зірвав золотий ланцюжок, повідомдяється на сайті УМВС в Полтавській області.

Однак потерпілий був наскільки у нетверезому стані, що не зміг запам’ятати нападника, тож на товариша, з яким разом пив спиртне, й подумати не міг. Коли ж протверезів, кинувся за допомогою до міліціонерів.

Дільничні інспектори Київського районного відділу міліції Полтави встановили особу зловмисника, який пограбував юнака. Грабіжником виявився товариш потерпілого, з яким він розпивав спиртні напої.

На слід грабіжника міліціонери натрапили завдяки золотим речам, які виявили в одному з ломбардів Полтави. Тепер 58-річному полтавцю, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності, загрожує нове покарання. Санкція частини 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), за якою цього разу було розпочате кримінальне провадження, передбачає можливість накладення штрафу, відбування виправних робіт на строк до 2 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

До теми: На Полтавщині затримали чоловіка, який викрадав з могил огорожі, столики та лави

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter