Чоловік із Лубенщини може сісти за крадіжку кукурудзи

Кримінал
Ольга Матвієнко3 вересня 2015 о 08:431139 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Чоловік із Лубенщини може сісти за крадіжку кукурудзи
​Крадія затримали «на гарячому».

Чоловік із Лубенщини може сісти за крадіжку кукурудзиЧоловіка зловили на крадіжці кукурудзи. Фото – agrodel.livejournal.com

У селі Вили Лубенського району дільничні інспектори міліції затримали чоловіка при спробі крадіжки, повідомляють в прес-службі УМВС області.

Міліціонер, проїжджаючи повз поле, побачив як невідомий чоловік намагався вивезти з поля два наповнені мішки. У них була кукурудза з поля, яке належить місцевій агрофірмі.

У ході обшуку господарства 53-річного затриманого правоохоронці знайшли ще 26 мішків кукурудзи в качанах загальною вагою близько 650 кг.

Наразі за фактом повторної крадіжки слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України та триває слідство. За статтею чоловікові загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

До теми: У Гадяцькому районі в чоловіка вкрали зброю

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter