На Полтавщині чоловік побив знайомого і кинув тіло в річку

Кримінал
Надія Труш21 липня 2014 о 14:091777 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік побив знайомого і кинув тіло в річку
На Полтавщині розкрили вбивство.

dфото te.20minut.ua

Затримали чоловіка, який 16 липня під час сварки убив пенсіонера з Лубенського району. Про це повідомив Юрій Сулаєв, речник УМВС в Полтавській області.

– 16 липня в річці Удай місцевий рибалка побачив тіло мертвого чоловіка й викликав міліцію. Коли труп витягли на берег, побачили, що до ніг жертви металевим дротом прив'язані цеглини, а до шиї й тулуба шлакоблок. Стало очевидним, що чоловіка вбили й намагалися приховати сліди злочину. Кілька діб працівники міліції Лубенщини та Чорнухинщини цілодобово проводили оперативно-розшукові заходи. І вже 18 липня вдалося вийти на слід підозрюваного, а 19 липня його затримали, – повідомив Юрій Сулаєв.

В ході розслідування з’ясувалось, що вбивство сталося на території пасіки загиблого, яка розміщена неподалік автодороги Київ-Харків.

– У день убивства до чоловіка завітав непрацюючий 37-річний знайомий з Лубен. Між чоловіками виникла сварка, згодом вона переросла в бійку. Молодик бив пенсіонера руками, ногами, потім палицею по голові. Після вбивства підозрюваний завантажив тіло до багажника автівки і відвіз до батька у Чорнухинський район. Далі родичі вивезли тіло на місцевий пляж, прив'язали вантаж, човном відійшли від берега й кинули тіло в річку по течії. Наразі підозрюваний заарештований. Йому "світить" до 15 років ув'язнення. Відповідати за свої дії доведеться й родичеві, який допоміг позбутися тіла.

Також читайте

У Решетилівському районі раніше судимий чоловік дошкою забив до смерті охоронника


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter