Дівчина із Луганської області незаконно заробила на Полтавщині мільйон гривень

Кримінал
Надія Труш2 лютого 2016 о 10:482661 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дівчина із Луганської області незаконно заробила на Полтавщині мільйон гривень
Під виглядом послуг з перевезення вантажу жінка вкрала продукти глибокої заморозки.

Дівчина із Луганської області незаконно заробила на Полтавщині мільйон гривеньДівчина із Луганської області незаконно заробила на Полтавщині мільйон гривень. Фото vybor.ua

До суду уже скеровано обвинувальний акт щодо шахрайки, йдеться у повідомленні Полтавської міської прокуратури.

До Київського відділення поліції наприкінці грудня минулого 2015 року із заявою про вчинення злочину звернувся один із приватних підприємців Полтави. Він повідомив, що невідома особа, під приводом надання послуг з перевезення вантажу заволоділа продуктами глибокої заморозки, що належать йому. Сума збитку становила майже мільйон гривень.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 190 КК України, – шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах.

Затримали шахрайку у Харкові. Нею виявилася 30-річна безробітна мешканка Стаханова Луганської області. Під час розслідування вказаного провадження з’ясувалося, що підозрювана підробила та використовувала для вчинення шахрайських дій паспорти громадян України.

У ході розслідування завдані злочином збитки відшкодовано потерпілому у повному обсязі, підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За результатами досудового розслідування жінці повідомлено про підозру за ч. ч. 1, 3, 4 ст. 358 (підроблення документів, вчинене повторно, використання завідомо підробленого документа), ч. 4 ст. 190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України, та в подальшому обвинувальний акт скеровано до Київського районного суду міста Полтави для розгляду по суті.

Розгляд кримінального провадження триває. Обвинуваченій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

До теми: За крадіжку карнавальної шапки та сувенірів чоловік може отримати до трьох років

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter