ДТП на Полтавщині – травмована дитина у реанімації

Кримінал
Наталія Сіробаб7 липня 2016 о 17:211026 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ДТП на Полтавщині – травмована дитина у реанімації
Хлопчика доставили у миргородську лікарню.

ДТП на Полтавщині – травмована дитина у реанімаціїДТП на Полтавщині – травмована дитина у реанімації, фото з сайту vgolos.com.ua

7 липня, о 14.50 на шляху Миргород – Дібрівка – Клюшниківка Миргородського району сталася дорожньо-транспортна пригода, йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.

За попередньою інформацією, 74-річний водій автомобіля «Део Ланос», мешканець Лохвиці, рухався з села Клюшниківка в напрямку Миргорода і збив 5-річного хлопчика, який вибіг на проїзну частину з припаркованого на узбіччі дороги автомобіля марки ЗАЗ «Форза».

Унаслідок ДТП дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, перелому стегна, забою легень, політравми та зараз перебуває в реанімаційному відділенні Миргородської районної лікарні.

Відомості про ДТП внесені до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

На місці події працює слідчо-оперативна група Миргородського відділу поліції.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter