В ДТП у Комсомольську загинули двоє мотоциклістів (фото+відео)

Кримінал
Надія Труш13 вересня 2015 о 14:413302 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В ДТП у Комсомольську загинули двоє мотоциклістів (фото+відео)
Мотоцикл з двома пасажирами врізався у ВАЗ 2110.Двоє людей загинули.

ДТП в КомсомольськуФото зі сторінки "Мій Комсомольськ" в соціальній мережі

Інформацію про ДТП опублікували у соціальній мережі на сторінці "Новини Комсомольська Online».

Аварія сталася 12 вересня близько 16.00 на вулиці Леніна. Пасажир та водій мотоцикла загинули.

– Два мотоцикла їхали по Леніна у бік Золотнища. За словами свідків, від магазину «Ковровий дім» обидва почали розганятися – вони полетіли із включеними фарами, ніби змагалися один з одним. На рев двох моторів обернулись перехожі та водії. Жигулі починали переїжджати Леніна через переїзд у відбійника біля Сільпо. Перший мотоцикл вдарився у крило "Жигулів". Через силу удару машину вагою у півтори тонни викинуло на бордюр. На місці зіткнення пошкоджено навіть асфальт. Мотоцикл розірвало на шматки, які розлетілися до пішохідного переходу до ринку, витекло паливо і мастило, але вибуху не сталося. Пасажир та водій мотоцикла повилітали зі своїх місць. Пішоходи кажуть, що вони летіли на рівні висоти ліхтарів, що біля переходу. Мотоцикл новий, ще з червоними транзитними номерами. Вартість такої "Хонди" – близько 6 тисяч доларів. Водії та пасажири обох мотоциклів – молоді кременчужани. Водій "Жигулів" та пасажир вижили, – пишуть у соціальній мережі.

Також зазначено, що переїзд, де сталася аварія, у місті вважають небезпечним. Аварійні ситуації та сварки водіїв тут відбуваються ледь не щодня, тож місцеві водії їздять тут дуже обережно.

До теми: Розшукують очевидців ДТП на Полтавщині за участі голови КСУ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter