Два неповнолітні злодії у Гребінці вкрали з автівки зброю та GPS-новігатор

Кримінал
Аліна Літвінова13 квітня 2016 о 10:05936 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Два неповнолітні злодії у Гребінці вкрали з автівки зброю та GPS-новігатор
13-ти та 14-річний жителі Лубен приїхали до Гребінки заради легкої наживи – обікрали машину 50-річної жінки.

Два неповнолітні злодії у Гребінці вкрали з автівки зброю та GPS-новігаторЗброя, яку вкрали неповнолітні. Фото – pl.npu.gov.ua

До Гребінківського відділу поліції по телефону 102 надійшло повідомлення від 50-річної мешканки міста про крадіжку речей з її авто.

Жінка розповіла, що з салону автомобіля викрадено GPS-новігатор, ніж (зовні схожий на мисливський) та револьвер під патрон Флобера, загальною вартістю 3000 гривень.

Вже невдовзі поліцейські затримали зловмисників на залізничному вокзалі станції «Гребінка». Речі під час огляду вилечили.

Правоохоронці з’ясували, що два хлопці 13-ти та 14-ти років проживають у місті Лубни, а до Гребінки приїхали заради легкої наживи.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Передбачене покарання – штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що нещодавно На Полтавщині 20-річний хлопець вкрав мопед вартістю 10 тисяч гривень

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter