Еменесника, який торгував канабісом, узяли під варту

Кримінал
Наталія Сіробаб12 квітня 2016 о 11:311014 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Еменесника, який торгував канабісом, узяли під варту
Працівника ДСНС звинувачують у зберіганні та продажі наркотичного засобу.

Еменесника, який торгував канабісом, узяли під вартуЕменесника, який торгував канабісом, узяли під варту, фото з сайту vinnitsaok.com.ua

Працівнику ГУ Державної служби надзвичайних ситуацій України в Полтавській області з урахуванням тяжкості та суспільної небезпеки скоєного злочину обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, йдеться на сайті обласної прокуратури. Про це повідомила прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області Віталіна Зимогляд.

– Досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке здійснює слідчий відділ прокуратури області, ще триває, але вже довели збут 32 г канабісу. Наркотична речовина, що була вилучена у будинку працівника під час обшуку, на експертизі, – розповіла прокурор.

Нагадаємо, працівника ГУ ДСНС України в області підозрюють у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 307 КК України, тобто у незаконному зберіганні та збуті особливо небезпечного наркотичного засобу.

Нагадаємо, на Полтавщині еменесник торгував канабісом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter