Кременчужанин 20 років ховався від правосуддя під чужим іменем

Кримінал
Ольга Матвієнко1 квітня 2015 о 12:171104 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Кременчужанин 20 років ховався від правосуддя під чужим іменем
Чоловік у 1996 році скоїв три вбивства.

Кременчужанин 20 років ховався від правосуддя під чужим іменемМіліція затримала чоловіка, якого розшукували 20 років. Фото – ukr.obozrevatel.com

Слідчі УМВС у Полтавській області спільно із працівниками Кременчуцького райвідділу міліції затримали 41-річного кремен чужанина, який 20 років ховався від правосуддя. Чоловіка розшукували із 1996 року.

– 19 років тому чоловік разом із двома товаришами здійснили вбивство трьох людей в селі Майбородівка. Двоє зловмисників були затримані і понесли покарання. Затримали розшукуваного в сусідній області. Весь цей час він проживав під чужим іменем, – повідомляє прес-служба УМВС області.

Зараз чоловіка затримали і оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого пунктом «а» статті 93 Кримінального кодексу Української РСР – умисне вбивство при обтяжуючих обставинах з корисливих мотивів. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією, крім того, майна у випадках, передбачених пунктом «а» цієї статті.

До теми: У Кременчуці чоловік викруткою вбив товариша

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter