Мешканець Полтавської області привіз із зони АТО «сувенір»

Кримінал
Ольга Матвієнко21 листопада 2015 о 10:291168 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мешканець Полтавської області привіз із зони АТО «сувенір»
В автомобілі чоловіка знайшли гранату.

Мешканець Полтавської області привіз із зони АТО «сувенір»В автомобілі мешканця Гадяча виявили гранату. Фото – www.mvs.gov.ua

Оперативні працівники Гадяцького відділу ГУНП в Полтавській області отримали інформацію, що один із жителів міста зберігає вибухонебезпечний предмет. Під час обшуку автомобіля підозрюваного правоохоронці виявили гранату типу РГД-5.

– 26-річний мешканець Гадяча возив гранату у власному автомобілі марки «Форд». У подальшому встановлено, що вказаний предмет він привіз улітку із зони проведення АТО, повідомляють у прес-службі обласної поліції.

Гранату вилучили та направили для проведення експертизи.

Мешканець Полтавської області привіз із зони АТО «сувенір»Чоловік привіз вибухівку із зони АТО. Фото – www.mvs.gov.ua

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. За скоєне передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що правоохоронці у Гадячі нещодавно затримали ще одного місцевого жителя, який зберігав гранати із зони АТО вдома.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter