Міліція встановлює особи загиблих в ДТП на Полтавщині

Кримінал
Надія Труш16 березня 2015 о 12:394479 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міліція встановлює особи загиблих в ДТП на Полтавщині
У Чутівському районі вантажівка зіштовхнулася із маршрутним мікроавтобусом. В результаті ДТП загинули семеро пасажирів, ще дев’ятеро людей госпіталізовані.

Міліція встановлює особи загиблих в ДТП на ПолтавщиніМіліція встановлює особи загиблих в ДТП на Полтавщині. фото – mvs.gov.ua

На місці трагедії зараз досі працюють даівці і міліціонери, повідомила Наталя Варченко, представниця прес-служби УДАІ в Полтавській області.

Правохоронці встановлюють особи учасників ДТП.

– Наразі розслідується факт ДТП. Всі обставини та причини встановлюються. Зараз найголовніше, аби травмовані вижили. Міліція встановлює особи загиблих та госпіталізованих, аби повідомити рідних. Слідство в активній фазі, деталі будемо повідомляти, – говорить Юрій Сулаєв, речник УМВС в Полтавській області.

Нагадаємо, за попереднім висновком, вантажівка виїхала на зустрічну смугу, по якій у сторону Харкова рухався мікроавтобус. Проте є й дещо інша версія. Її озвучив на щотижневій апаратній нараді голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко.

– Доручив перевірити факти пояснення водія, який говорить, що у мікроавтобуса, яким перевозилися люди, лопнуло колесо. Через це він не справився з керуванням, – цитують Головка на сайті ОКІА "Новини Полтавщини".

На це в міліції відповіли, що нічого поки не знають, послалися на те, що усі деталі будуть відомі після завершення слідства.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter