У Комсомольську біля кафе вибухнула граната

Кримінал
Ольга Правденко3 грудня 2015 о 14:541598 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Комсомольську біля кафе вибухнула граната
Невідомі підірвали гранату в центрі Комсомольська.

На Полтавщині біля кафе вибухнула гранатаЯк стався вибух,ніхто не чув. Фото з сайту espreso.tv

Вибух стався вночі на вулиці Леніна у місті Комсомольськ Кременчуцького району. Власник кафе-бару близько 7 ранку виявив пошкоджене скло та фасад. Чоловік викликав слідчо-оперативну групу поліції.

– Під час огляду поблизу кафе поліцейські виявили предмет, схожий на чеку від гранати «Ф1», а також фрагменти осколків та невелику воронку характерну для вибуху гранати, – розповів Юрій Сулаєв, речник ГУ Національної поліції в Полтавській області. – Дивно, що ніхто з людей не чув і не бачив, як все сталося. Тому припускаємо, що граната зірвалася вночі у фазу найміцнішого сну. Можливо, ті хто чули сприйняли вибух за звуки від феєрверків.

Також Сулаєв зауважив, що деякі сайти новин написали, нібито гранату вкинули у вікно самого кафе. Але це неправда, оскільки граната розірвалася на відстані від закладу відпочинку, вікна та фасад пошкодили її осколки.

Зараз на місці події працюють експерти. Проводяться заходи по встановленню осіб, причетних до даного правопорушення.

– Працівники проводять подворовий та поквартирний обхід містян, щоб з’ясувати чи чули люди вибух, і якщо так, то чому не звернулися до поліції, – додав Юрій Васильович.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також: За минулу добу на Полтавщині збили двох пішоходів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter