На Полтавщині чиновника за отримання хабара взяли під варту

Кримінал
Наталія Сіробаб10 червня 2016 о 12:011104 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чиновника за отримання хабара взяли під варту
Після апеляції прокуратури голова Глобинської райдержадміністрації перебуватиме за ґратами.

На Полтавщині чиновника за отримання хабара взяли під вартуНа Полтавщині чиновника за отримання хабара взяли під варту, фото з сайту vkurse.ua

За принципової позиції прокуратури Полтавщини колегія суддів апеляційного суду області скасувала ухвалу слідчого судді Октябрського районного суду Полтави від 23 травня цього року щодо обрання голові Глобинської районної державної адміністрації міри запобіжного заходу та задовольнила апеляційну скаргу прокуратури. Про це повідомив начальник відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури Андрій Литвин, йдеться на сайті обласної прокуратури.

– Слідчий суддя суду першої інстанції ухвалив обрати зазначеній особі запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, однак після апеляції прокуратури посадовець перебуватиме під вартою, – сказав прокурор.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

За словами Андрія Литвина, слідчим прокуратури зазначеній особі вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 368 КК України, тобто в одержанні службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, неправомірної вигоди в особливо великому розмірі.

Нагадаємо, чиновника затримали правоохоронці 20 травня цього року після одержання 23 тисяч доларів США неправомірної вигоди, яка б мала посприяти в оформленні права користування будівлею колишньої школи.

Нагадаємо, На Полтавщині на хабарі спіймали голову райдержадміністрації.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter