На Полтавщині чоловік через ревнощі вбив суперника

Кримінал
Наталія Сіробаб18 травня 2015 о 17:231068 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік через ревнощі вбив суперника
Нападник випадково зіштовхнув із мосту свого противника.

На Полтавщині чоловік через ревнощі вбив суперникаНа Полтавщині чоловік через ревнощі вбив суперника. Фото з сайту uk.wikipedia.org

11 травня до Зіньківського райвідділу надійшло повідомлення від мешканки села Загрунівка. Жінка повідомила, що її 38-річний син 8 травня пішов із дому і до цього часу не повернувся, йдеться на сайті полтавських правоохоронців.

Подія була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці опитали свідків та очевидців і встановили, що до зникнення чоловіка причетний мешканець одного із сіл Шишацького району.

У ніч на 9 травня між 42-річним та 38-річним фігурантами справи виникла сварка через ревнощі. З’ясовуючи стосунки, чоловіки вирішили поїхати на автомобілі у напрямку Шишацького району, і в селі Баранівка під час чергової сварки 42-річний чоловік штовхнув із необережності потерпілого, який не втримався на ногах, перечепився та впав з мосту.

Тіло зниклого правоохоронці знайшли неподалік вказаного місця.

За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зловмиснику загрожує позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter