На Полтавщині чоловік намагався спалити боєприпаси, які привіз із Донецька

Кримінал
Аліна Літвінова23 вересня 2015 о 11:14953 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік намагався спалити боєприпаси, які привіз із Донецька
Затриманий у селі Чернечий Яр Диканського району у вогнищі хотів спалити 15 кулеметних патронів калібру 7,62, бойову гранату Ф-1 та запал до неї.

До міліції зателефонував житель Диканьки і повідомив, що неподалік ставка чути звуки пострілів, повідомляють на сайті УМВС в Полтавській області.

На Полтавщині чоловік намагався позбавитись боєприпасів, які привіз із ДонецькаБоєприпаси. mvs.gov.ua

Слідчо-оперативна група, яка виїхала за викликом, на місці події затримала 26-річного жителя села Чернечий Яр. У чоловіка було вилучено рюкзак, в якому були 15 кулеметних патронів калібру 7,62, бойова граната Ф-1 та запал до неї.

Працівникам міліції чоловік пояснив, що боєприпаси привіз із Донецької області, де до недавнього часу перебував на заробітках. Зараз, розпаливши вогнище, намагався їх позбутись.

На Полтавщині чоловік намагався позбавитись боєприпасів, які привіз із ДонецькаБоєприпаси. mvs.gov.ua

За незаконне зберігання боєприпасів слідчим Диканського райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter