На Полтавщині чоловік незаконно наловив риби майже на 30 тисяч

Кримінал
Ольга Правденко18 березня 2016 о 08:00957 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік незаконно наловив риби майже на 30 тисяч
Браконьєр уже має судимість за незаконну риболовлю.

На Полтавщині чоловік незаконно наловив риби майже на 30 тисячЧоловікові загрожує штраф або обмеження волі до 3 років. Фото з сайту ГУ НП в Полтавській області

Браконьєра затримали дільничні інспектори поліції в Глобинському районі, повідомляють на сайт ГУ НП в Полтавській області.

Чоловік, з використанням човна та риболовних сіток, наловив близько 40 кг риби, чим завдав державі матеріальних збитків на суму близько 28 390 гривень. Він уже має судимість за незаконне зайняття рибним промислом.
Речові докази вилучено. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками ст. 249 ч. 2 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним промислом).

Чоловікові загрожує штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Любителів незаконного лову затримують в Полтавській області регулярно. Так, днями з Кременчуцького водосховища незаконно виловили риби на 28 тисяч гривень. А в Глобинському районі кількома днями раніше рибалки завдали збитків державі майже на 15 тисяч гривень.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter