На Полтавщині чоловік незаконно спиляв та продав 43 дуби

Кримінал
Наталія Сіробаб9 жовтня 2015 о 14:511244 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік незаконно спиляв та продав 43 дуби
Цим підозрюваний завдав державі збитків на суму понад 320 тисяч гривень.

На Полтавщині чоловік незаконно спиляв та продав 43 дубиНа Полтавщині чоловік незаконно спиляв та продав 43 дуби, фото з сайту zaxid.net

За інформацією начальника слідчого відділу прокуратури області Анатолія Буряка, майстра лісу одного з агролісництв ДП ПДЛП «Полтаваоблагроліс» звільнили з роботи. Суд за клопотанням слідчого прокуратури обрав чоловіку запобіжний захід – домашній арешт, йдеться на сайті обласної прокуратури.

– Досудовим розслідуванням, що проводить слідчий відділ прокуратури області за матеріалами органів внутрішніх справ, чоловік підозрюється в тому, що упродовж грудня 2014 – лютого 2015 років він спиляв та потім продав 43 дуби, чим завдав збитків державі на загальну суму понад 320 тисяч гривень, – розповів Анатолій Буряк.

Працівнику агролісництва повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 191 КК України (заволодіння та розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах).

Нагадаємо, на Полтавщині п’ятеро осіб незаконно спиляли більше 40 дубів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter