На Полтавщині чоловік незаконно видобував пісок

Кримінал
Аліна Літвінова28 травня 2015 о 09:46870 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік незаконно видобував пісок
45-річний мешканець Лубен на автомобілі ГАЗ незаконно добував пісок з недіючого кар’єру на території Постав-Муківської сільської ради.

Працівники міліції Чорнухинського райвідділу міліції під час відпрацювання зупинили вантажний автомобіль під керуванням 45-річного чоловіка, йдеться на сайті УМВС в Полтавській області. У кузові вантажівки мешканець Лубен перевозив пісок вагою близько 4,5 тонни без будь-яких документів.

Водія доставили до Чорнухинського райвідділу міліції для з’ясування обставин події.

На Полтавщині чоловік незаконно видобував пісокНа Полтавщині чоловік незаконно видобував пісок. З сайту УМВС в Полтавській області.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна). Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter