На Полтавщині чоловік обікрав будинок односельця

Кримінал
Наталія Сіробаб8 лютого 2016 о 15:04954 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік обікрав будинок односельця
Чужого майна на 17 тисяч гривень поцупив злодій.

На Полтавщині чоловік обікрав будинок односельцяНа Полтавщині чоловік обікрав будинок односельця, фото з сайту transkarpatia.net

До Гребінківського відділу поліції надійшло повідомлення від 58-річного мешканця району. Чоловік заявив, що за його відсутності невідомі обікрали будинок та винесли речі на суму близько 17 тисяч гривень, йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.

На місці події правоохоронці встановили, що зловмисник проник у будинок, підібравши ключ до замка. Злодій поцупив цінні речі та ті, які зміг винести, і зник із помешкання.

Під час оперативно-розшукових заходів у поле зору полісменів потрапив безробітний 40-річний житель району. Чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Правоохоронці обшукали житло чоловіка та виявили викрадені у чужому помешканні речі. Речові докази вилучили та направили на експертизу.

За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. За скоєне чинним законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Нагадаємо, у Хоролі охоронець пограбував підприємство, на якому працював.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter