На Полтавщині чоловік перевозив в автобусі близько сорока патронів

Кримінал
Наталія Сіробаб12 січня 2016 о 12:49854 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік перевозив в автобусі близько сорока патронів
Правоохоронці конфіскували в затриманого цілий арсенал набоїв.

На Полтавщині чоловік перевозив в автобусі близько сорока патронівНа Полтавщині чоловік перевозив в автобусі близько сорока патронів, фото з сайту pl.npu.gov.ua

До чергової частини Зіньківського відділення поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що невідома особа в маршрутному автобусі «Полтава – Суми», який прямував до Зінькова, перевозить заборонені речі, йдеться на сайті ГУ Нацполіції Полтавської області.

На автостанції в місті Зіньків працівники поліції зупинили 27-річного, раніше судимого жителя полтавця, бо він був напідпитку.

Складаючи адміністративний протокол на цього громадянина за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 178 КУпАП, правоохоронці перевірили особисті речі затриманого.

Під час огляду в чоловіка виявили близько сорока предметів, схожих на бойові патрони калібру 5,45 мм до АК-74, та один, схожий на бойовий патрон калібру 7,62 мм до АК-47. Усе це вилучили та направили на експертизу.

За фактом відкрите провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до п’яти років.

Нагадаємо, У Миргороді чоловік зберігав боєприпаси для товариша.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter