На Полтавщині чоловік побив односельця монтувальним ломом за крадіжку капусти

Кримінал
Аліна Літвінова24 листопада 2015 о 12:521068 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік побив односельця монтувальним ломом за крадіжку капусти
28-річний мешканець Миргородського району виявив крадіжку капусти на городі, та, запідозривши односельця, пішов його провчити.

На Полтавщині чоловік побив односельця монтувальним ломом за крадіжку капустиМонтувальний лом. Фото mvs.gov.ua

Виявивши крадіжку овочів на городі, потерпілий не пішов до правоохоронних органів, а попрямував до раніше судимого 46-річного односельця, щоб розібратись, повідомляють на сайті УМВС в Полтавській області.

Узяв металевий монтувальний лом, сів на велосипед та поїхав до кривдника. Вдерся до будинку, де спав господар. Не вагаючись, завдав ломом декількох ударів по ногах чоловіку, після чого попрямував додому.

Після побиття потерпілий був терміново доставлений до Миргородської центральної районної лікарні.

Лікарі діагностували у чоловіка тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння, а саме відкритий уламковий перелом великогомілкової кістки.

28-річному правопорушнику вже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такі протиправні діяння – відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter