На Полтавщині чоловік скоїв низку крадіжок велосипедів

Кримінал
Наталія Сіробаб10 квітня 2016 о 12:40859 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік скоїв низку крадіжок велосипедів
Кмітливий зловмисник здавав двоколісники в ломбард.

На Полтавщині чоловік скоїв низку крадіжок велосипедівНа Полтавщині чоловік скоїв низку крадіжок велосипедів, фото з сайту pl.npu.gov.ua (3 шт.)

Дільничні інспектори поліції Кременчуцького відділу затримали раніше судимого мешканця Комсомольська, коли той намагався збути у ломбард велосипед. Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.

Правоохоронці з’ясували, що велосипед чоловік викрав в нагірній частині міста Кременчука. Окрім цього, в затриманого вилучили і кусачки по металу, за допомогою яких він цупив двоколісні транспортні засоби.

– На сьогодні встановлена причетність затриманого до п’яти крадіжок. Викрадені велосипеди чоловік відразу реалізував до ломбарду, а якщо знаходив покупця, шляхом викупу з ломбардів, далі реалізував вже викрадене з рук, – повідомив Вадим Могила, керівник Кременчуцького відділу поліції.

На Полтавщині чоловік скоїв низку крадіжок велосипедів

Наразі правоохоронці встановлюють кількість потерпілих та намагаються вилучити речові докази. Затриманий дає покази слідчим. За фактом розпочате кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі.

На Полтавщині чоловік скоїв низку крадіжок велосипедів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter