На Полтавщині чоловік тримав удома два кілограми марихуани та пневматичну гвинтівку

Кримінал
Наталія Сіробаб21 січня 2016 о 16:20934 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік тримав удома два кілограми марихуани та пневматичну гвинтівку
Правоохоронців чоловік запевнив, що зберігав наркотичне зілля для себе.

На Полтавщині чоловік тримав удома два кілограми марихуани та пневматичну гвинтівкуНа Полтавщині чоловік тримав удома два кілограми марихуани та пневматичну гвинтівку, фото з сайту pl.npu.gov.ua (3 шт.)

Правоохоронцям Кременчуцького відділення поліції 47-річний власник помешкання пояснив, що зберігав наркотичне зілля для себе. Зброю чоловік придбав для власного користування, йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.

Розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), а також за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Вилучену зброю та наркотичні речовини направили на експертизу.

На Полтавщині чоловік тримав удома два кілограми марихуани та пневматичну гвинтівку

Правоохоронці нагадують, що інформацію про факти і місця реалізації наркотиків та про осіб, які незаконно зберігають різні види зброї, можна повідомити до найближчого територіального підрозділу поліції або за телефонами «гарячої лінії» ГУНП в Полтавській області (0532) 51-77-57, 56-22-33 або 102.

На Полтавщині чоловік тримав удома два кілограми марихуани та пневматичну гвинтівку

Нагадаємо, на Полтавщині чоловік вдома зберігав зброю та наркотики.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter