На Полтавщині чоловік вчинив цілу серію крадіжок

Кримінал
Наталія Сіробаб26 лютого 2016 о 12:43867 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік вчинив цілу серію крадіжок
Газовий балон із плитою, водний насос «Малыш», крупа, цукерки, майонез, консерви й ковбаса – не весь перелік того, що встиг поцупити 40-річний злодій.

На Полтавщині чоловік вчинив цілу серію крадіжокНа Полтавщині чоловік вчинив цілу серію крадіжок, фото з сайту pl.npu.gov.ua (2 шт.)

Із початку лютого чоловік обікрав три домогосподарства та сільський магазин у Миргородському районі, йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.

Дільничні інспектори поліції за підозрою у вчиненні низки крадіжок затримали 40-річного раніше судимого мешканця Козельщинського району.

Звільнившись із місць позбавлення волі, чоловік не поїхав додому, а розгорнув злочинну діяльність у Миргородському районі.

За два тижні перебування на волі зловмисник обікрав три сільські будинки та місцевий продуктовий магазин.

У крадія полісмени вилучили газовий балон та газову плиту, викрадені з одного з будинків, а також значну частину продуктів харчування, які зловмисник поцупив із сільського магазину.

На Полтавщині чоловік вчинив цілу серію крадіжок

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення).

Передбачене законодавством покарання – позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Нагадаємо, у Кременчуці затримали злочинців, які побили таксиста і викрали авто.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter