На Полтавщині чоловік вкрав у знайомого мопед, щоб покататися

Кримінал
Надія Труш29 травня 2016 о 11:23600 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік вкрав у знайомого мопед, щоб покататися
Чоловік не лише поганяв на чужому транспорті, а й не повернув мопед власнику.

На Полтавщині чоловік вкрав у знайомого мопед, щоб покататисяНа Полтавщині чоловік вкрав у знайомого мопед, щоб покататися. Фото pl.npu.gov.ua

Днями правоохоронці затримали зловмисника за місцем проживання, де чоловік, і зберігав викрадений мопед товариша. Транспортний засіб поліцейські вилучили та повернули власникові, йдеться на сайті обласної поліції.

Про зникнення свого мопеда «Дельта» у поліцію повідомив 44-річний місцевий мешканець одного із сіл Лохвицького району. Правоохоронці Лохвицького відділення поліції почали встановлювати обставини незаконного заволодіння транспортним засобом та пошуками причетних до скоєного.

У ході проведених оперативно - розшукових заходів поліцейські з’ясували, що мопед вкрав 25-річний односелець та товариш заявника. Правоохоронцям зловмисник пояснив, що того дня він відпочивав разом із потерпілим. Після спільного розпиття спиртних напоїв, молодик вирішив скористатися нагодою, непомітно забрав у власника мопеда ключі та поїхав кататися по ближніх села.

Прогулянка не обійдеться хлопцеві без наслідків. Відкрито кримінальне провадження за
частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

До теми: У Полтаві злодій вкрав з машини речі та 2,5 тисячі гривень

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter