На Полтавщині чоловіки намагалися поцупити автівку

Кримінал
Наталія Сіробаб12 січня 2016 о 17:491243 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловіки намагалися поцупити автівку
Зловмисники викотили ВАЗ із чужого гаража, однак завести його так і не змогли.

На Полтавщині чоловіки намагалися поцупити автівкуНа Полтавщині чоловіки намагалися поцупити автівку, фото з сайту pl.npu.gov.ua (2 шт.)

До чергової частини Карлівського відділу поліції звернувся 29-річний мешканець одного з сіл району. Чоловік повідомив, що вночі невідомі особи проникли на територію його господарства та з приміщення гаража намагалися викрасти автомобіль марки ВАЗ-2108. Профакт ідеться на сайті ГУ Нацполіції Полтавщини.

Згодом полісмени з’ясували, що до злочину причетні 39-річний місцевий житель та 22-річний мешканець сусіднього району. Чоловіки, раніше не судимі, до чужого господарства прийшли напідпитку.

На Полтавщині чоловіки намагалися поцупити автівку

Зловмисники викотили автомобіль з гаража, однак не змогли його завести та залишили поблизу.

Слідчі Карлівського відділу поліції відкрили провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За скоєне законодавством передбачене покарання у вигляді позбавленням волі строком від п’яти до восьми років із конфіскацією майна чи без такої.

Нагадаємо, полтавець півроку заробляв крадіжками з автомобілів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter