На Полтавщині чоловіки поцупили огорожу з кладовища

Кримінал
Наталія Сіробаб15 липня 2016 о 17:46778 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловіки поцупили огорожу з кладовища
Підозрюваних у нарузі над могилами затримали у Семенівському районі.

На Полтавщині чоловіки поцупили огорожу з кладовищаНа Полтавщині чоловіки поцупили огорожу з кладовища, фото з сайту pl.npu.gov.ua (4 шт.)

14 липня поблизу села Тукали Семенівського району поліцейські зупинили підозрілий автомобіль із причепом, який перевозив металеву огорожу. На місце події негайно викликали слідчо-оперативну групу, йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.

Під час огляду автомобіля та причепа правоохоронці виявили металеву огорожу з могил зі слідами розпилювання та інструменти.

– Під час перевірки поліцейські встановили, що огорожу викрали з цвинтаря в селі Гаївка Семенівського району. Водія авто та його пасажира (жителі Лубенського району) запросили до відділення поліції для надання пояснень, – розповів керівник Семенівського відділення Сергій Джулай.

На Полтавщині чоловіки поцупили огорожу з кладовища

Наразі вирішують питання про внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 297 ч.1 КК України (наруга над могилою). Чоловікам загрожує штраф до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт строком до 6 місяців, або обмеження волі до 3 років, або позбавлення волі на той самий термін.

На Полтавщині чоловіки поцупили огорожу з кладовища

На Полтавщині чоловіки поцупили огорожу з кладовища

Нагадаємо, На одному з кладовищ Полтавщини зруйнували пам’ятники та спалили могили.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter