На Полтавщині чоловіки продавали вогнепальну зброю та боєприпаси

Кримінал
Наталія Сіробаб21 березня 2016 о 18:15851 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловіки продавали вогнепальну зброю та боєприпаси
Також один із затриманих зберігав цілий арсенал удома.

На Полтавщині чоловіки продавали вогнепальну зброю та боєприпасиНа Полтавщині чоловіки продавали вогнепальну зброю та боєприпаси, фото з сайту gromtv.net

Працівники прокуратури Полтавської області спільно зі співробітниками УСБУ затримали 2 мешканців Миргорода та Лубен, які збували вогнепальну зброю та боєприпаси: пістолет калібром 9 мм, автомат Калашникова, 37 бойових патронів калібром 9 мм до пістолета та 87 бойових патронів калібром 7,62 мм до автомата. Про це повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури області Юрій Розанов, йдеться на сайті обласної прокуратури.

Окрім цього, зазначив прокурор, під час обшуку за місцем проживання лубенця виявили та вилучили дві бойові гранати, та ще 10 аналогічних патронів до пістолета та 40 патронів до автомата.

– Наразі вказані особи затримані у порядку ст. 208 КПК України. Їм повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 263 КК України (зберігання, збут вогнепальної зброї та боєприпасів групою осіб), – розповів Юрій Розанов.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює слідче управління ГУ Національної поліції в області за процесуального керівництва прокуратури.

Нагадаємо, полтавець на вулиці продавав патрони.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter