На Полтавщині чоловік викрав бочку на підприємстві

Кримінал
20 березня 2015 о 20:171346 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік викрав бочку на підприємстві
24-річний чоловік із Лохвиці Полтавської області пограбував місцеве недіюче господарство, поцупив звідти 300-літрову металеву бочку.

Вкрадене чоловік, який уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності, здав на металобрухт.

На Полтавщині компанія пограбувала підприємствоУ Лохвиці місцевий пограбував підприємство - украв бочку. фото mvs.gov.u

– Гуляючи лісом, хлопець помітив недіюче господарство, на території якого лежала велика металева бочка. За кілька днів молодик приїхав на те саме місце з друзями. Бочку завантажили на автомобіль з причепом і відвезли до пункту прийому металобрухту, – йдеться у повідомленні прес-служби УМВС в Полтавській області.

За словами Юрія Сулаєва, речника обласної міліції, друзі не знали, що допомагають красти.

– Хлопець попросив друзів допомогти завантажити бочку на автомобіль, далі до пункту прийому металобрухту зловмисник добився сам, – каже Сулаєв.

Про зникнення 300-літрової бочки повідомив Лохвицьким міліціонерам директор підприємства.

По даному факту слідчим Лохвицького РВ УМВС України в Полтавській області відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка) та проводиться перевірка. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

До теми: У Новосанжарському районі чоловік викрав селітри майже на вісім тисяч гривень

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter