На Полтавщині молодики поцупили кабель

Кримінал
Наталія Сіробаб6 квітня 2015 о 18:531457 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині молодики поцупили кабель
Працівники Кременчуцького міжрайонного відділу охорони УДСО при УМВС України в Полтавській області спіймали на гарячому двох кременчужан, коли ті крали кабель.

На Полтавщині молодики поцупили кабельНа Полтавщині молодики поцупили кабель, фото з сайту vesti-ukr.com

На пульт централізованого спостереження Кременчуцького підрозділу ДСО надійшло повідомлення від оператора ПАТ «Укртелеком» про відсутність зв’язку з апаратурою підприємства в одному зі спальних районів міста. Туди негайно прибув наряд групи затримання ДСО, повідомляють на сайті УМВС України в Полтавській області.

Працівники служби охорони виявили на місці кабель, а в каналізаційній ямі поблизу і самих зловмисників. У горе-злодіїв вилучили лом, «фомку» та ножиці для металу.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, у Полтаві чоловік украв із кіоску пиво та газовані напої.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter